Stiftet 5. oktober 1959
Du er her: Nordby skolekorps >> Medlem
Besøkende nr. 1332333

Har du lyst til å begynne i Nordby skolekorps?

Vi tar opp aspiranter fra Nordby, Solberg og Sjøskogen skoler.

• Lær å spille et instrument med dyktige instruktører
• Spill musikk sammen med andre i et korps eller bli med i vår drilltropp.
• Vær med i et godt sosialt miljø på tvers av aldersgrupper og skoler
• Delta på morsomme turer og arrangementer

Vi består av drill, aspirantkorps, juniorkorps og hovedkorps. Samlet er vi rundt 65 medlemmer!

Vi har et samarbeid med Kulturskolen i Ås som er ansvarlig for den individuelle opplæringen av medlemmene. Hver uke vil du ha en egen spilletime på Nordby skole med din spillelærer. Normalt er det opptak innen 1. mai hvert år. Søknad skjer via Kulturskolen. Trykk her
Det kan være at det er ledige plasser utenom normal opptaksperiode. Ta derfor gjerne kontakt med Kulturskolen eller Nordby skolekorps for å sjekke ut dette. Normalt sett begynner de fleste som aspirant når man går i 3. eller 4. trinn på skolen.
Når du har hatt individuell opplæring i et halvt år, vil du sammen med de andre som begynte samtidig med deg møtes hver mandag kveld på Nordby skole til samspilløvelse.

Det å ha barn som er med i et korps eller for eksempel i et idrettslag, vil bety noe innsats fra foreldre fra tid til annen. I Nordby skolekorps har vi vært kjent for å ha en ryddig og god økonomi som har medført at behovet for kakelotteri og dugnader har vært svært beskjedent. En av våre viktigste inntekstskilder er arrangementet vi har på 17. mai med kakelotteri og salgsboder. Utover det har vi tradisjonelt hatt et lotteri på våren samt juleneksalg til jul. Foreldre som har valgt å gå inn i styret og underkomiteer har opplevd det som veldig positivt.

Vi har som målsetting at barn og ungdom i Nordby skal oppleve spilleglede og fellesskap i Nordby skolekorps !

Er du interessert i vite mer om Nordby skolekorps, ta gjerne kontakt via e-post: [email protected] eller ring korpsets leder Gitte Christensen på tlf 99434316.


<< Tilbake | Medlem