Stiftet 5. oktober 1959
Du er her: Nordby skolekorps >> Nyhetsarkiv
Besøkende nr. 2229667

Flotte oppvisninger i Norsk Militær Tattoo + karnval på Operataket

Hvert annet år arrangeres Norsk Militær Tattoo i Oslo Spektrum. De av oss som fikk oppleve showet i Spektrum fikk se et nesten 3 timers langt show med bare høydepunkter. Og det er gledelig for oss som holder på i "korpsbransjen" å se at Spektrum fylles opp til 4 forestillinger. Interessen for korpsmusikk og oppvisninger er så absolutt til stede.
Flotte oppvisninger i Norsk Militær Tattoo + karnval på Operataket: Alle deltagerne i Spektrum avsluttet med flere fellesnumre
Alle deltagerne i Spektrum avsluttet med flere fellesnumre


I Spektrum fikk vi oppleve deltagere fra USA, Sverige, Nederland, Storbritania, Sveits, Russland og ikke minst vår egen Garde samt Marinemusikken og Stabsmusikken. Et av de mange høydepunktene var den russiske avdeligen som virkelig hadde et show som overrasket med blant annet dansing.
Flotte oppvisninger i Norsk Militær Tattoo + karnval på Operataket: Fredag var alle Tattoo deltagerne med på en parade gjennom Oslos gater som endte opp med en felles konsert foran Rådhuset.
Fredag var alle Tattoo deltagerne med på en parade gjennom Oslos gater som endte opp med en felles konsert foran Rådhuset.


Det var ikke bare Tattoo i Oslo. På Operataket kunne publkum i vårsolen oppleve Dyrenes Karneval. En flott forestlling som inkluderte voksenkorps, dansing og skolekorps i fargerike klær. Hvis våre Hot´n Funky deltagere fra i vinter hadde vært der, hadde de kjent igjen noe av musikken som ble spilt før selve forestillingen. Afrikanske rytmer med kjente instruktører :-)
Flotte oppvisninger i Norsk Militær Tattoo + karnval på Operataket
Flotte oppvisninger i Norsk Militær Tattoo + karnval på Operataket
Flotte oppvisninger i Norsk Militær Tattoo + karnval på Operataket<< Tilbake | Nyhetsarkiv