Stiftet 5. oktober 1959
Du er her: Nordby skolekorps >> Nyhetsarkiv
Besøkende nr. 2484179

Flott innsats i Drilliaden

I helga har drillerne i Nordby Skolekorps deltatt i Norges eldste og mest tradisjonsrike drillkonkurranse, Drilliaden i Skien. I år var det rekordstor påmelding på både antall utøvere og antall starter i konkurransen.
Flott innsats i Drilliaden
Flott innsats i Drilliaden


De yngste jentene våre, aspirantene konkurrerte for første gang. De deltok i klassen Traditional majorettes tropp aspirant. Etter mye hard trening trosset de nervene leverte en storslagen fremføring av programmet sitt. De fikk mange positive tilbakemeldinger fra dommerne og fine pokaler for delt 1.plass med de andre aspirantene. Jentene var i hundre etter opptredenen og gleder seg masse til neste år. Da skal de nemlig gå opp til aldersklassen juvenile og få poeng og plassering på ordentlig.

De eldste drillerene i Nordby deltok i klassen Drilldans tropp junior 3.divisjon i samarbeid med Tønsberg og Omegn Drill. Også de leverte en super fremføring! Gjengen oppnådde målet med en stor forbedring og høyere poengsum enn forrige konkurranse i mars. Nordby og Tønsberg har måttet trene hver for seg på programmet og har bare øvd sammen noen helger på grunn av den lange avstanden mellom troppene. Selv synes jentene det har vært spennende å samarbeide med andre, og morsomt å bli kjent med flere drillere.

I tillegg deltok tre av de eldste jentene i solistklassen one baton. Alle gjorde en kjempeinnsats i sin første sesong som solister. Vi vil særlig trekke frem Malene Hagen som har klatret opp fra bunnsjiktet av resultatlista på ØM i mars til en imponerende 7.plass på Drilliaden. Dette skyldes beinhard jobbing i mellomtiden. Vi gratulerer!

Nordby Skolekorps deltok med til sammen 13 utøvere i konkurransen. Vi hadde også med oss mange ivrige foreldre og supportere hvorav fem flotte mødre overnattet i klasserom med jentene hele helga. Vi har hatt en veldig fin og sosial tur med en blid og fornøyd gjeng. Nå gleder vi oss til 17.mai!

Tekst: Veronica Danielsen
Foto: Trond Hagen
Flott innsats i Drilliaden
Flott innsats i Drilliaden
Flott innsats i Drilliaden<< Tilbake | Nyhetsarkiv