Stiftet 5. oktober 1959
Du er her: Nordby skolekorps >> Nyhetsarkiv
Besøkende nr. 2484171

Drilljentene ble Norgesmestere

Sterk innsats fra drillerne i Nordby skolekorps gav resultater i helgens Norgesmesterskap i Drill. Jentene i alderen 10-11 år kan nå smykke seg med tittelen Norgesmestere og de eldste jentene tok hjem en knallsterk tredjeplass i sin kategori.
Drilljentene ble Norgesmestere
Drilljentene ble Norgesmestere


Det var høy jubel blant jentene etter at premiene var tatt imot til fanfare og jubel blant de 366 deltagerne i årets Norgesmesterskap i drill i Larvik.

Norgesmestre
De yngste jentene fikk tittelen Norgesmester i drillkategorien Twirl Team i aldersklassen som heter juvenile. Dette er en kategori innen drill som krever mye av det rent drilltekniske. I tillegg skal jentene holde formasjonen i gruppen med hele 9 utøvere.
Lørdag kom dessuten de eldste jentene Ingrid og Malene på en sterk tredjeplass i kategorien Exhibition sammen med dyktige jenter fra Tigerstaden drill som Nordby Skolekorps har et samarbeid med.

Mange vil drille
Drilltroppen ved Nordby skolekorps opplever stor interesse for drill som fritidsaktivitet og har i dag 25 drillere i gruppa. Det gjør gruppa til en av de større drilltroppene på Østlandet utenfor Oslo. Foruten å delta på arrangementer sammen med Nordby skolekorps gjennom året konkurrerer de også i korpsdrill ved flere anledninger og representerer korpset både i aldersbestemt tropp, men også i klasse hvor de konkurrerer alene eller sammen med en annen på laget.

Tekst og foto: Therese Talmo-Rønn


<< Tilbake | Nyhetsarkiv