Stiftet 5. oktober 1959
Du er her: Nordby skolekorps
Besøkende nr. 1379509

Årsmøte 2018

Mandag 5. mars ble det avholdt årsmøte på Nordby skole. På møtet ble Gitte Højlo Christensen valgt til ny styreleder for korpset og Merete Laugerud Holsted takket for seg.
Årsmøte 2018: Ny og avtroppende styreleder for korpset
Ny og avtroppende styreleder for korpset


Det hadde møtt 26 stemmeberettige på årsmøtet som ble gjennomført i en god tone på skolen. Budsjettgjennomgang for 2017 og 2018 viser at korpset har en god og sunn økonomi. Det ble også noen endringer i styret, da Merete Laugerud Holsted takket for seg etter mange år i styret - det siste som leder. Videre takket også Gry Kvarme, Øyvind Ek og Henriette Tvedt for seg. Ny person i styret er Jan Aanerud som tiltrer som nestleder. Bård Granerud fikk utdelt plakett og diplom han skulle fått på årsfesten for æresmedlemskapet han er blitt tildelt.
Han fortalte også litt om den kommende jubileumsparaden som skal holdes i Oslo 28. april hvor vi bidrar med en viktig jobb for å gjennomføre.
Det nye styret i Nordby skolekorps består av følgende personer:
Styreleder - Gitte Højlo Christensen
Nestleder - Jan Aanerud
Sekretær/kasserer Thor I. Hjorth-Johansen
Medlem Tore Samuelsen
Medlem Anne Nymoen
Medlem Hans Viggo Bjerknes.

Styret vil spesielt takke Merete, men også medlemmer, foreldre og avgående styremedlemmer som har bidratt i året som har gått og satser på at de bidrar like mye i 2018 slik at det blir et vel så vellykket år med flere jubileer som det forrige.
Årsmøte 2018: Åsrmøtedeltagere som også er klare for å trå til for at jubileumsparaden i Oslo skal bli vellykket
Åsrmøtedeltagere som også er klare for å trå til for at jubileumsparaden i Oslo skal bli vellykket<< Tilbake | Forsiden