Stiftet 5. oktober 1959
Du er her: Nordby skolekorps >> Nyhetsarkiv
Besøkende nr. 2428879

Kjendiskonserten: 10-årsjubileum med Chris Medina som gjesteartist

(Pressemelding om Kjendiskonserten)

Det har nå gått 10 år siden Nordby skolekorps for første gang inviterte til Kjendiskonsert i Rådhusteatret i Ski. I løpet av disse årene har mange store nasjonale artister som Rein Alexander det første året til Angelina Jordan i fjor deltatt.
Kjendiskonserten: 10-årsjubileum med Chris Medina som gjesteartist


Internasjonal artist
For første gang skal en utenlandsk artist gjeste Kjendiskonserten. Chris Medina ble kjent i 2011 da han var med i American Idol og hadde en kjempehit med "What are Words". Våren 2018 var Chris med i TV2 programmet "Århundrets stemme".
Det er søndag 4. november Chris Medina kan oppleves sammen med et storkorps fra Nordby skolekorps, Oppegård skolemusikkorps og Østensjø skoles musikkorps. I tillegg til å opptre sammen med korpsene skal Medina ha sin egen avdeling.

Lang forberedelse
Forberedelsene til Kjendiskonserten startet i våres med å planlegge hva som korpsene skal opptre med av musikk sammen med Chris Medina samt hva drillerne til Nordby skal være med på. I løpet av høsten har medlemmene fra de samarbeidende korps hatt flere felles øvelser og nå står innspurten igjen med siste helg i oktober samt konserthelgen.

Spente medlemmer
- Det gir oss ekstra inspirasjon å være så mange på scenen samtidig som på en slik konsert og det gir oss også muligheten til å spille spennende og litt ekstra utfordrende musikk sier Amalie Eikås-Kjærnsmo fra Oppegård.

Marthe Værdal fra Nordby skolekorps har vært med på Kjendiskonserten i mange år og på årets konsert skal hun være solist på sin saksofon. - Det er gøy å få lov til å stå på en stor scene og opptre for en fullsatt sal sier Marthe.

For første gang skal et korps fra Oslo være med på konserten. Marlene Ringerike fra Østensjø synes det er gøy at Østensjø ble invitert til å være med på prosjektet og konserten sammen med Chris Medina. - Det er ikke hver dag vi får muligheten til å opptre sammen med kjente artister sier Marlene.

Kjendiskonserten: 10-årsjubileum med Chris Medina som gjesteartist: Tre veteraner fra de samarbeidende korpsene gleder seg til konserten i Ski 4. november: 
  Marthe Værdal fra Nordby, Amalie Eikås-Kjærnsmo fra Oppegård og Marlene Ringerike fra Østensjø.
Tre veteraner fra de samarbeidende korpsene gleder seg til konserten i Ski 4. november:
Marthe Værdal fra Nordby, Amalie Eikås-Kjærnsmo fra Oppegård og Marlene Ringerike fra Østensjø.
Årets høydepunkt
Kjendiskonserten viser virkelig at korps er mye mer enn 17. mai. Det å skape musikk sammen med andre på samme alder og opptre for et fullsatt Rådhusteater med en kjent artist har vært høydepunktet for mange korpsmedlemmer siden 2009.

Kjendiskonserten: 10-årsjubileum med Chris Medina som gjesteartist: Musikalsk koordinator Kristoffer Kregnes, Chris Medina og prosjektleder Bård Granerud møttes i mai for å starte planleggingen av årets konsert.
Musikalsk koordinator Kristoffer Kregnes, Chris Medina og prosjektleder Bård Granerud møttes i mai for å starte planleggingen av årets konsert.

Konserten begynner å nærme seg utsolgt, men det er fortsatt mulighet til å kjøpe billetter på Rådhusteatrets nettside.


<< Tilbake | Nyhetsarkiv