Nordby Skolekorps

Har du lyst til å begynne i Nordby skolekorps?

Vi tar opp aspiranter fra Nordby, Solberg og Sjøskogen skole.

  • Lær å spille et instrument med dyktige instruktører 
  • Spill musikk sammen med andre i et korps 
  • Vær med i et godt sosialt miljø på tvers av aldersgrupper og skoler
  • Delta på morsomme turer og arrangementer 

Vi har aspirant-, junior- og hovedkorps.

Vi har et samarbeid med Kulturskolen i Ås, som er ansvarlig for den individuelle opplæringen av musikantene. Hver uke har musikanten en egen spilletime med spillelærer på Nordby skole eller på Kulturskolen i Ås. Normalt er det opptak innen 1. juli hvert år. 

Har dere barn som ønsker å begynne i korpset, så ta kontakt med oss så finner vi ut om det er ledig plass på Kulturskolen. Man kan begynne i korpset fra 2. trinn, og vi har gratis rekruttkorps i mai for de som går på 1. trinn.

Korpset øver hver mandag kveld på Nordby skole:
Aspiranter: 17:30-18:15
Juniorkorps: 18:30-20:00
Hovedkorps: 17:30-20:00

Det å ha barn som deltar på organiserte aktiviteter medfører noe innsats fra foreldre fra tid til annen. I Nordby skolekorps har vi en god og ryddig økonomi, noe som medfører at vi nesten ikke har dugnader. Det er i grunnen bare to ganger foreldre må stille opp for korpset. Det er 17. mai hvor foreldre må stille opp noen timer med kakelotteri og salgsboder. Den andre dugnaden ser vi på som verdens beste dugnad, nemlig vår hovedinntektskilde - Tusenfrydstevnet - Norges største korpsstevne, som vi arrangerer hvert år i september. For foreldre flest innebærer dette to dager med aktiv innsats på morgenen, mens resten av dagen bare smil og moro og man kan gå hjem etterpå med visshet om at man har vært med på å glede mange tusen små og store! 

Nordby skolekorps har som målsetting å drive opplæring og samspill i musikk i et trygt og godt miljø for våre medlemmer. Vi har ingen 'reservebenk' og alle får like mye 'spilletid' uansett alder og ferdighetsnivå.

Er du interessert i vite mer om Nordby skolekorps? Ta kontakt via e-post: styret@nordbyskolekorps.no eller ring styreleder Ståle Monsås på tlf 930 32 000

Dere kan melde barnet inn i kulturskolen og Nordby skolekorps her
Søk
Driftes av Styreportalen AS