Nordby Skolekorps

Har du lyst til å begynne i Nordby skolekorps?

Vi tar opp aspiranter fra Nordby, Solberg og Sjøskogen skole.

  • Lær å spille et instrument med dyktige instruktører 
  • Spill musikk sammen med andre i et korps 
  • Vær med i et godt sosialt miljø på tvers av aldersgrupper og skoler
  • Delta på morsomme turer og arrangementer 

Vi består av aspirantkorps, juniorkorps og hovedkorps.

Vi har et samarbeid med Kulturskolen i Ås som er ansvarlig for den individuelle opplæringen av medlemmene. Hver uke vil du ha en egen spilletime med din spillelærer enten på Nordby eller Solberg skole, eller på Kulturskolen i Ås. Normalt er det opptak innen 1. mai hvert år. Link til søknadsskjem i bunn av siden

Det kan være at det er ledige plasser utenom normal opptaksperiode. Ta derfor gjerne kontakt med Kulturskolen eller Nordby skolekorps for å sjekke ut dette. Normalt sett begynner de fleste som aspirant når man går i 3. eller 4. trinn på skolen, men man kan begynne både tidligere og senere enn dette.

Alle nye medlemmer får mulighet til å møtes hver mandag kveld på Solberg skole til samspilløvelse en times tid fra kl 18 til 19.

Det å ha barn som er med i et korps eller for eksempel i et idrettslag, vil bety noe innsats fra foreldre fra tid til annen. I Nordby skolekorps har vi vært kjent for å ha en ryddig og god økonomi. Det medfører at vi nesten ikke har dugnader. Det er i grunnen bare to ganger foreldre må stille opp for korpset. Det er 17. mai hvor foreldre må stille opp noen timer med kakelotteri og salgsboder. Den andre dugnaden ser vi på som verdens beste dugnad, nemlig vår hovedinntektskilde - Tusenfrydstevnet - Norges største korpsstevne som vi har arrangert over 10 år på rad. For foreldre flest, medfører dette to dager med aktiv innsats på morgenen, men resten av dagen bare smil og moro og man kan gå hjem etterpå med visshet om at man har vært med på å gi glede til mange tusen store og små! Vi tar også gjerne imot foreldre som ønsker å delta mer aktivt i styret eller i andre roller i korpset. 

Vi har som målsetting å drive opplæring og samspill i musikk i et trygt og godt miljø for våre medlemmer. Vi har ingen 'reservebenk' og alle vil få mulighet til like mye 'spilletid' uansett alder og ferdighetsnivå.

Er du interessert i vite mer om Nordby skolekorps, ta gjerne kontakt via e-post: styret@nordbyskolekorps.no eller ring styreleder Anja Rath  på tlf 926 22 517

Dere kan melde barnet inn i kulturskolen og Nordby skolekorps her
Søk
Driftes av Styreportalen AS